Brudmakeup & Bruduppsättning

top-bild-brollop-halvdag

Kontakta mig gärna!

Mail: lina_pi@hotmail.com

Mobil: 0760-510778

GALLERI Följ mig på Instragram: http://instagram.com/linalannerhjelm_makeupartist

Din dag som brud är en dag du kommer minnas för alltid. Unna dig att få bli ompysslad av ett proffs. Låt någon med lång erfarenhet göra dig vacker på den stora dagen så du kan slappna av. Med över 15 års erfarenhet av bröllopsjobb tar jag hand om alla detaljerna. Du fokuserar på att ta det lugnt och njuta av dagen.

Specialpris på Brudmakeup och håruppsättning i centrala Norrtälje (5000kr ord.pris 5200kr).

Brud (Brudmakeup och bruduppsättning)

Brudmakeup och håruppsättning på plats inklusive en praktisk *makeup och hårkonsultation. Till alla brudmakeuper ingår lösfransar om detta önskas. Själv rekommenderar jag detta då resultatet öppnar upp ögat och ger makeupen en extra lyxig touche. Jag använder individuella lösfransar och detta ramar in ögat på ett snyggt och naturligt sätt (med franslim).

*Konsultation med full makeup samt en enklare testuppsättning för att hitta den håruppsättning som passar dig bäst. Hålls hos mig i Norrtälje ca 1-2 månader innan bröllopet.

Pris: 5 200 kr (samt ev resetillägg) 5 000kr i centrala Norrtälje

Tärna

Jag gör dina tärnor/vänner/bekanta fina på bröllopsdagen. Makeup och håruppsättning till ett specialpris. Detta pris gäller endast för bokning i samband med Brudmakeup och hår. (Enbart Hår 1000kr, Makeup 900kr)

Pris: 1 800 kr/pers (ord. 2 600kr)

Brudmakeup

Makeup artist Stockholm och Norrtälje. För dig som önskar få en vacker brudmakeup på bröllopsdagen men redan bokat frisör för bröllopsfrisyren. Till alla brudmakeuper ingår lösfransar om detta önskas. Själv rekommenderar jag alltid detta då resultatet öppnar upp ögat och ger makeupen en extra lyxig touche. Jag använder endast individuella lösfransar och detta ramar in ögat på ett snyggt och naturligt sätt (med franslim). Jag kommer hem till dig, er salong eller till det hotell ni bor på under bröllopsdagen. I priset ingår en full makeupkonsultation som hålls hos mig i Norrtälje ca 1-2 månader innan bröllopet.

Pris: 2 900 kr (samt ev resetillägg)