För att skapa de bästa bilderna


Makeup för alla tillfällen

Kontakta mig gärna!

Mail: lina_pi@hotmail.com

Mobil: 0760-510778

GALLERI Följ mig på Instragram: http://instagram.com/linalannerhjelm_makeupartist

Makeup inför fotografering

Jag fixar makeup och hårstyling inför alla typer av uppdrag och är med på alla typer av fotograferingar. Som exempel; gravidfoto, morgongåvafoto (secret box), ”modell för en dag”-foto, familjefoton, passfoto, möhippefotograferingar, bröllopsfoto och företagsfotograferingar.

Ska du fotograferas är makeup A och O för att få de bilder du alltid drömt om. Vi fotar ju idag som aldrig förr och nuförtiden dokumenterar vi mer och mer det som händer i livet med kameran. Appar som Instagram växer och växer och att bilddokumentera har blivit en naturlig del av vår vardag. När vi idag väljer att föreviga viktiga tillfällen i livet med foton kan det vara lätt att man glömma bort är att även en naturlig bild kräver tid och expertis. En bra basmakeup är viktig om man vill få fram ögon, korrigera konturer, fräscha till och jämna till hudton osv.

Boka därför alltid en professionell makeup och hårstyling när du ska fota dig. Allt för att du ska få de bilder du tänkt dig. Jag kommer till din fotograf, du behöver inte ta dig till mer än ett ställe. Önskar du få kontakt med professionell fotograf har jag kontakter från tidigare samarbeten.

Pris: från 2 000 kr