Vackert kyssande brudpar

Dagen har innehållit två bröllopspaket, ett inne i Stockholm och ett ute i Sollentuna. Båda brudarna valde att bli fixade i vår ateljé så jag har sluppit fara runt idag i värmen:). Som vanligt var brudarna mycket förväntansfulla och fulla av fjärilar i magen…. Även om vi gör bröllopsjobb varje lördag är det alltid lika häftigt att uppleva detta.

Ateljén är tyvär varm som en pizzaugn idag så är jag SÅ glad att jag köpte min fina fläkt för ett par veckor sen….. Nu verkar de vara slut överallt, Phhhuuuuuu!! Men men lite värme får man står ut me, lite pin får man tåla om man ska bli fin:)

Brudpar vid altaret

Nu är Linda iväg och fotar ute vid St:Erikskapell och jag håller tummarna att det utlovade åskvädret inte anländer än på ett par timmar.

Lite lunch nu och städande innan en Möhippa anländer kl 16.00 för att ta Morgongåvabilder.

Inspirerande hårupsättningar till bröllopet

Här kommer lite smått och gott, alla bilderna är tagna med min (Linas) privata partykamera och Linda (som är vår fotograf) har INGET med dom att göra. ;) Tänkte bara det kunde vara kul med lite inspiration i sommarvärmen.

Hårupsättning till bröllop
Hårupsättning till bröllop
Hårupsättning till bröllop
Hårupsättning till bröllop
Hårupsättning till bröllop

Alla bilder är tagna av Lina som INTE är vår fotograf (utan Makeupartist-Hårstylist). Alltså är kvaliten lite sisådär, ren dokumentation. :)