Bruduppsättning

Phuuuu, idag är det ritktigt kvavt ute. Känns som att luften står helt stilla. Undrar om våra bröllopskunder slipper regn… kan gå hur som helst känns det nu med det. Men men, som man brukar säga, regn är lycka på bröllopsdagen;)

Dagen till ära är det idag Pridelördag! En dag som går i regnbågens alla färger. En brud idag skulle gifta sig på söder och jag hoppas att deras förbeställda taxi dök upp sedan till tiden de beställt. Eftersom det är Pridetåget idag är ju Stockholm halvt larmslaget och man kommer inte fram någon stans. Det gäller att vara ute i god tid, i alla fall om man ska ta sig fram över mark i city under dagen. Säkraste kortet är tunnelbanan, den tog vår brud från oss. Hon måste varit den snyggaste i hela vagnen:) En halvuppsatt hög frisyr med vackra lockar och hallonröda snygga läppar. Till det, mörka sotade ögon och lite ”bling”-nålar i håret tillsammans med pärlor. Urtjusigt Jessica!

Vi väntar nu in lite möhippor här under dagen, just nu fotar vi ett Gravidpar. Passade på att klämma in dem i en lucka vi hade, tidseffektiva:) Den blivande mamman hade i natt drömt om att hon skulle fotas hos oss just för Pridetåget……till och med sjöhästar hade hon fått ha i håret. Inte illa… ha ha;)