Bild på magen på en gravid kvinna

Lina&Linda firar nationaldagen med att jobba här i ateljén, lika bra att klämma in så mycket vi kan nu innan semester och sol. :)

Idag vankas det Gravidfoto i långa rader, vi har nog snart sett de flesta av Sthlms gravidmagar tror jag. Måste säga att det är så himla kul att få vara med och föreviga denna spännande tid i deras liv. Ofta är detta ett av få sista tillfällen att få sitta ner och bli ompysslade en stund (makeup och hår) och det brukar vara väldigt uppskattat.

Vi kanske skulle erbjuda en stylingtjänst för nyblivna mammor också där jag (Lina) kommer hem varje morgon… Som jag brukar säga, allt är förhandlingsbart. Jag är inte den som är svår. ;)

Gravid kvinna

Ofta följer vi våra Gravidkunder vidare med Barnfoto och Familjefoto. I helgen hade vi ett bröllopspar som vi följt sedan de tog Gravidbilder hos oss i höstas, jätte skoj!

Nationaldagen avslutas med en fotografering av ett blivande brudpar som blir äkta makar i juli. De kunde inte vänta till sin bröllopsfotografering och ville hinna med att ta lite fina bilder även innan deras stora dag (som vi såklart också ska föreviga). En kul idé för er som vill ha lite ”före och efter” bilder.