Ännu en dag i augusti, redan en ny månad. Hoppas denna månad går lite långsammare så vi hinner njuta lite av sol och värme ett tag till:) Många tror att de flesta gifter sig under sommaren och våren men så är det inte hos våra kunder. En månad som blivit väldigt populär de senaste åren är höstens första månad, september. En härlig tid att gifta sig om man fortfarande vill ha lite av sensommarvärmen samt ljuset som fortfarande finns kvar. Vi kommer ha fullt upp i september detta år med månag bröllopsbokningar och brudar. Fint med lite fina höstbilder:) Idag har vi haft besök av 3 av dessa brudar, och haft deras konsultatationer. Heluppsättningar blev det för två av tre med stor variation. En lös knut med lite med romantiska inslag av lockar, en lite striktare klassisk uppsättning och en halvuppsatt frisyr med Hollywoodlockar. Alla kommer bli superfina septemberbrudar:)

Lite korta Brudtips såhär i sensommaren:

1. Tänk på att en uppsatt frisyr blir hållbarare än en utsläppt. Väder och vind rår inte ens det bästa hårsprayet på.

2. Se till att ha lite extra spray i väskan, fina miniflaskor finns att köpa. Dina vänner och tärnor får vara ställa upp som passup och håruppfräschare.

3. Ska du ha diadem, se till att prova detta hemma ett par gånger innan bröllopsdagen. Ofta kan de trycka på lite bakom öronen och pga detta ge huvudvärk. Tänj ut diademet så det känns bra för dig:)

Brudkonsultation"