Makeupkurs

Makeupkurs Stockholm & Norrtälje

galleri-brudfrisyr-viktoria-mini

För att boka eller få mer info kontakta mig gärna!

Mail: lina_pi@hotmail.com

Mobil: 0760-510778

GALLERI; Följ mig på Instagram: http://instagram.com/linalannerhjelm_makeupartist

Makeupkurs Stockholm & Norrtälje

Lär er knepen av en utbildad makeupartist. En rolig upplevelse för den som vill lära sig hur man enkelt lägger en snygg makeup från grunden. Vardagsmakeup och festmakeup. Självklart kan ni lägga önskemål på vad fokus ska läggas på. Jag kommer hem till er, enkelt och smidigt. Ni samlar bara ihop tjejgänget. I priset ingår en snygg ögonmakeup på alla deltagare samt full genomgång på en av er. Perfekt att göra tillsammans i jobbgänget, på företagseventet eller inför festkvällen. Företag som privatpersoner.

Pris: Just nu! 550kr/pers (Minimum 4pers per bokning) Ev resetillägg kan tillkomma

Möhippa makeup för alla

Makeup artist Stockholm och Norrtälje. För er som vill att den blivande bruden ska få känna sig snyggast på stan efter dagens alla aktiviteter. Full makeup och lätt hårstyling på bruden ingår. Övriga deltagare får en snygg ögonmakeup. Jag kommer självklart till er, kanske är ni hemma hos någon eller i en hyrd lokal (pris gäller för max 12pers)

Pris: 4 900kr (samt ev resetillägg)

Möhippa makeup Brud

Full makeup och hårstyling på er blivande brud. Jag kommer ut till er på plats. Extra makeup går att boka för 300kr/pers (vid bokning vill jag veta minimiantal).

Pris: 2 900kr (samt ev resetillägg)

Möhippa Makeupkurs

Makeup artist Stockholm och Norrtälje. För er som vill lära er alla knep från en utbildad makeupartist. Vi går igenom grunderna för snygg makeup med fokus på ögon. Genomgången görs på er brud (full makeup). Ni får själva vara med och önska vad som ska visas. Övriga deltagare får alla en snygg ögonmakeup. Jag kommer självklart ut till er på plats. Pris gäller för max 12 personer.

Pris: 5 000kr (samt ev resetillägg)