Styling för alla tillfällen


Makeup och håruppsättning

Kontakta mig gärna!

Mail: lina_pi@hotmail.com

Mobil: 0760-510778

GALLERI Följ mig på Instragram: http://instagram.com/linalannerhjelm_makeupartist

Festmakeup

Boka en makeupartist för festen eller eventet. Jag kommer ut till dig eller du kan fixas hos mig i Norrtälje. Går att boka för flera personer och går fint att kombinera ihop med hårstyling. Passa på att bli proffsigt fixad och lägg din tid på annat.

Pris: 2 000 kr

Makeup och hårstyling

Låt en professionell hårstylist fixa dig/er inför festen eller middagen. Jag kommer hem till er eller så kommer ni till min mysiga ministudio i Norrtälje. Självklart kan jag fixa flera personer. Hårstylingen kan vara allt från en lättare håruppsättning till en lättare uppsatt frisyr. Paketet tar ca 1h. För Bröllop och Brud rekommenderar jag mitt Brudpaket där en praktisk konsultation ingår samt en längre och mer avancerad hårstyling på bröllopsdagen (ca 2h), läs mer under fliken Bröllop.

Makeup och lätt hårstyling går även att boka inför fotografering, läs mer under Makeup inför Foto.

Pris: 2 600 kr

Brudmakeup och håruppsättning

Brudmakeup och håruppsättning inklusive en konsultation hos mig i min lilla studio i Norrtälje. Låt mig fixa ditt brudmakeup och din brudfrisyr på bröllopsdagen, jag gör allt från knutar, halvuppsättningar till enklare eller mer avancerade frisyrer. Du bestämmer och allt är efter dina önskemål. I priset ingår isättning av eventuellt löshår (ditt eget) (5 200kr i min studio i Norrtälje, 5400kr i centrala Norrtälje).

Pris: 5 400 kr