Det är din dag!


Brudmakeup och Bruduppsättning

En av de största och viktigaste dagarna i ditt liv

top-bild-brollop-halvdag

Kontakta mig gärna!

Mail: lina_pi@hotmail.com

Mobil: 0760-510778

GALLERI Följ mig på Instagram: http://instagram.com/linalannerhjelm_makeupartist

Din dag som brud är en dag du kommer minnas för alltid. Unna dig att få bli ompysslad av ett proffs. Låt någon med lång erfarenhet göra dig vacker på den stora dagen så du kan slappna av. Med över 17 års erfarenhet av bröllopsjobb tar jag hand om alla detaljerna. Du fokuserar på att ta det lugnt och njuta av dagen. Jag åker självklart ut på plats mot resekostnad.

Specialpris på Brudmakeup och håruppsättning i min studio i Norrtälje 5200kr (i centrala Norrtälje 5400kr).

Brud (Brudmakeup och bruduppsättning)

Brudmakeup och håruppsättning på plats inklusive en praktisk *makeup och hårkonsultation. Till alla brudmakeuper ingår lösfransar om detta önskas. Själv rekommenderar jag detta då resultatet öppnar upp ögat och ger makeupen en extra lyxig touche. Jag använder individuella lösfransar och detta ramar in ögat på ett snyggt och naturligt sätt (med franslim).

*Konsultation med full makeup samt en enklare testuppsättning för att hitta den håruppsättning som passar dig bäst. Hålls hos mig i Norrtälje ca 1-2 månader innan bröllopet.

Pris: 5 400 kr (samt ev resetillägg) 5200kr i min studio i Norrtälje

Tärna

Jag gör dina tärnor/vänner/bekanta fina på bröllopsdagen.  Makeup och håruppsättning till ett specialpris. Detta pris gäller endast för bokning i samband med Brudmakeup och hår. (Enbart Hår 1050kr, Makeup 950kr)

Pris: 1 900 kr/pers (ord. 2 600kr)

Brudmakeup

Makeup artist Stockholm och Norrtälje (Endast i mån av tid i kalendern). För dig som önskar få en vacker brudmakeup på bröllopsdagen men redan bokat frisör för bröllopsfrisyren. Till alla brudmakeuper ingår lösfransar om detta önskas. Själv rekommenderar jag alltid detta då resultatet öppnar upp ögat och ger makeupen en extra lyxig touche. Jag använder endast individuella lösfransar och detta ramar in ögat på ett snyggt och naturligt sätt (med franslim). Jag kommer hem till dig, er salong eller till det hotell ni bor på under bröllopsdagen. I priset ingår en full makeupkonsultation som hålls hos mig i Norrtälje ca 1-2 månader innan bröllopet.

Pris: 3 100 kr (samt ev resetillägg)