Förstärker det vackra i dig


Makeupartist Lina Lannerhjelm

Utbildad makeupartist och hårstylist vid Sara Flygare Makeup-artistskola. Jobbar som frilansande konsulent för Loreal Luxe och deras fina märken (YSL, Lancome, Helena Rubinstein, Armani Cosmetics, Urban Decay och Biotherm). Jobbar därför ofta på Nordiska Kompaniet och Åhléns City Stockholm. Önskar ni få hjälp av någon med lång erfarenhet av bröllop har ni hittat rätt person, jag har varit med sedan 2005 och stylat blivande brudar. Bor med min familj i vackra kuststaden Norrtälje och har där en liten makeup och hårstudio, Linas Makeup och Hårstyling. Till 99% gör jag dock mina jobb ute på location och får se den finaste sidan av Sverige året runt, framförallt på vår och sommar. Besöker allt från skärgårdsöar, slott och sommarstugor. Älskar verkligen mitt jobb!

Kontakta mig gärna!

Mail: lina_pi@hotmail.com

Mobil: 0760-510778

GALLERI Följ mig på Instragram: http://instagram.com/linalannerhjelm_makeupartist

Din dag som brud är en dag du kommer minnas för alltid. Unna dig att få bli ompysslad av ett proffs. Låt någon med lång erfarenhet göra dig vacker på den stora dagen så du kan slappna av. Med 15 års erfarenhet av bröllopsjobb tar jag hand om alla detaljerna. Du fokuserar på att ta det lugnt och njuta av dagen.

Specialpris på Brudmakeup och håruppsättning i min studio i Norrtälje 5 200kr (5400kr i centrala Norrtälje).

Brud (Brudmakeup och bruduppsättning)

Brudmakeup och håruppsättning på plats inklusive en praktisk *makeup och hårkonsultation. Till alla brudmakeuper ingår lösfransar om detta önskas. Själv rekommenderar jag detta då resultatet öppnar upp ögat och ger makeupen en extra lyxig touche. Jag använder individuella lösfransar och detta ramar in ögat på ett snyggt och naturligt sätt (med franslim).

*Konsultation med full makeup samt en enklare testuppsättning för att hitta den håruppsättning som passar dig bäst. Hålls hos mig i Norrtälje ca 1-2 månader innan bröllopet.

Pris: 5 400 kr (samt ev resetillägg) 5 200kr i min studio i Norrtälje

Tärna

Jag gör dina tärnor/vänner/bekanta fina på bröllopsdagen. Makeup och håruppsättning till ett specialpris. Detta pris gäller endast för bokning i samband med Brudmakeup och hår. (Enbart Hår 1050kr, Makeup 950kr)

Pris: 1 900 kr/pers (ord. 2 600kr)

Brudmakeup

Makeup artist Stockholm och Norrtälje. För dig som önskar få en vacker brudmakeup på bröllopsdagen men redan bokat frisör för bröllopsfrisyren. Till alla brudmakeuper ingår lösfransar om detta önskas. Själv rekommenderar jag alltid detta då resultatet öppnar upp ögat och ger makeupen en extra lyxig touche. Jag använder endast individuella lösfransar och detta ramar in ögat på ett snyggt och naturligt sätt (med franslim). Jag kommer hem till dig, er salong eller till det hotell ni bor på under bröllopsdagen. I priset ingår en full makeupkonsultation som hålls hos mig i Norrtälje ca 1-2 månader innan bröllopet.

Pris: 2 900 kr (samt ev resetillägg)

Makeup & Hårstyling festfin

Bli fixad av ett proffs inför festen, företagsminglet eller daten. Full makeup och lättare hårstyling/uppsättning íngår. Om ni önskar kommer jag ut till er på vald plats, smidigt och enkelt (enbart Festmakeup 2000kr)

Pris: 2 600kr (samt ev resetillägg)

Makeupkurs Stockholm & Norrtälje

Lär er makeupknepen av en utbildad makeupartist. En rolig upplevelse för den som vill lära sig hur man enkelt lägger en snygg makeup från grunden. Vardagsmakeup och festmakeup. Självklart kan ni lägga önskemål på vad fokus ska läggas på. Jag kommer hem till er, enkelt och smidigt. Ni samlar bara ihop tjejgänget. I priset ingår en snygg ögonmakeup på alla deltagare samt full genomgång på en av er. Perfekt att göra tillsammans i jobbgänget, på företagseventet eller inför festkvällen. Företag som privatpersoner.

Just nu! 550kr/pers (Minimum 4 pers per bokning) Ev resetillägg kan tillkomma

Möhippa makeup för alla

Makeup artist Stockholm och Norrtälje. För er som vill att den blivande bruden ska få känna sig snyggast på stan efter dagens alla aktiviteter. Full makeup och hårstyling på bruden ingår. Övriga deltagare får en snygg ögonmakeup. Jag kommer självklart till er, kanske är ni hemma hos någon eller i en hyrd lokal (pris gäller för max 12pers)

Pris: 4 900kr (samt ev resetillägg)

Möhippa makeup och hår, blivande Brud

Full makeup och hårstyling på er blivande brud. Jag kommer ut till er på plats. Extra makeup går att boka för 300kr/pers (vid bokning vill jag veta minimiantal).

Pris: 2 900kr (samt ev resetillägg)

Möhippa Makeupkurs

Makeup artist Stockholm och Norrtälje. För er som vill lära er alla knep från en utbildad makeupartist. Vi går igenom grunderna för snygg makeup med fokus på ögon. Ni får själva vara med och önska vad som ska visas. Den blivande bruden får en full makeup, övriga deltagare får alla en snygg ögonmakeup. Jag kommer självklart ut till er på plats. Pris gäller för max 12 personer.

Pris: 5 000kr (samt ev resetillägg)

Företagsjobb

Tidigare företagskunder hos Lina&Linda (foto&makeup)