Nyhet! Lashlift By Bexter i Norrtälje

lashliftnorrtälje

Kontakta mig gärna!

Mail: lina_pi@hotmail.com

Mobil: 0760-510778

GALLERI Följ mig på Instragram: http://instagram.com/linalannerhjelm_makeupartist

Lashlift med keratin

En av de hetaste nya trenderna idag inom fransar. Perfekt för dig som inte vill ha fransförlängning eller som vill slippa böja fransarna varje dag med slitande franstång.

By Bexter är ett svensk märke framtaget av hudterapeuten Elisabeth Bexter. Lashlift med keratin är en semipermanent av fransarna som samtidigt vårdar dem. Till skillnad från den gamla slitsamma franspermanentmetoden rullas inte fransen upp på spole utan böjs snyggt och skonsamt på en siliconkudde. Du kan alltså inte få en rullad frans.

Lashlift med keratin är en behandling som både är närande för fransarna samt ger en direkt effekt på ögats vakenhet. Behandlingen inkluderar alltid en stärkande keratinbehandling samt färgning. Keratinbehandlingen är fullproppad med vitaminer och mineraler och stärker fransen upp till 40%. Resultatet håller mellan 6-12 veckor, helt beroende på dina fransarna livslängd. För att bibehålla den bäst effekten bör man utföra behandlingen var 4-6e vecka.

Behandlingen utförs I min salong i Solbacka Norrtälje samt på plats i centrala Norrtälje (om två personer bokas samtidigt). Mot tillägg kan jag även åka till Sthlm (om två personer bokas ihop).

Passa på! Två för 995kr då ni bokar er tillsammans hos mig! .

Pris: 550 kr/pers (i Norrtälje)

Kontakta mig gärna!

Mail: lina_pi@hotmail.com

Mobil: 0760-510778

GALLERI Följ mig på Instragram: http://instagram.com/linalannerhjelm_makeupartist

Browlift
550kr

Brynplock och färgning
250kr

Endast färgning av fransar
250kr

Fransfärg och brynplock med färgning
395kr