Tänk vad tiden går fort! 5 hela år har vi haft vår fina lokal och i den vår verksamhet Lina&Linda:) Tiden flyger iväg när man har roligt och trivs på jobbet, galet… Att vi ens öppnade vårt ställe berodde på att vi båda hade jobbat tillsammans i ett par år och kände att det skulle vara himla skönt med en egen lokal och ett eget koncept att bestämma över. Av detta blev det sedan; Lina&Linda, efter att vi båda hade hittat en Blocketannons om en jättefin lokal med svart/vitrutigt golv. Kikade på lokalen av ren nyfikenhet och föll direkt:) Så, nu har vi varit här i 5 år och det känns superkul. Tänk vad många fina kunder vi har träffat på under åren! Vet knappt hur många bröllop vi varit med på och hur många gravida magar vi har fotograferat. Många är det iallafall…. :)

Vårt lilla 5års jubileum firade vi i veckan och bjöd in till lite mingel i ateljén. Hockey VM till trots dock det upp lite folk och vi hade fantastiskt trevligt, tack allihopa!:)

Firar även in det nya 5e året med att vi får en helt ny fin ruta till vårt stora skyltfönster. Kommer bli grymt fint, vi är så glada. Tack snälla fina styrelse i vårt hus, detta har vi längtat efter:)

Bukett 5 årsfirande