Eftersom vi fotar så himla många gravida just nu kan vi bara dra slutsatsen att det kommer bli ett stort tryck på sjukhusen till senhösten och vintern. Att man även i dagsläget kan välja var man vill föda gör ju att trycket kommer bli stort på vissa ställen. Danderyd verkar vara populärt fortfarande och ett vanligt val bland våra kunder. Vi får hoppas att alla får plats när det är dags:)

Det är lite kul att vi som träffar på så många blivande föräldrar får höra både ett och annat om hur de har planerat sin förlossnig osv. Vi kan också se att det är väldigt vanligt att man tittar på vilket kön barnet kommer ha. Skulle kunna säga att det är 2 av 3 kunder som tar detta beslut. Man ska nog dock passa sig för att köpa på sig prinsesstapet eller en vagn med traktortryck innan man vet till 100% vad det blir. Vi har kunder som trott att de ska få en lite kille och sedan istället välkomnat en liten Maja till världen:)

Som sagt har vi som vanligt fotat ett helt gäng gravida idag. Både Gravidfoto i par, familj och ensam Gravidfoto för blivande mamma. Bilderna skulle användas bla till att hängas upp hemma på väggen samt ges till pappa som fördelsedagspresent. Vi lämnar ju både ut våra bilder digitalt samt ibland på print och som tavla om man beställer de paketen:)

Gravidfoto mage