Många passar på att fota sin små stjärnor nu innan jul. Kan man få en bättre julklapp än fina bilder på barnen? Familj och vänner vet vad de har att vänta under granen minsann:) Lovar att många söta bilder kommer pryda en och en annan bokhylla hemma hos nära och kära efter jul.

Vi fotar barn i alla åldrar hos Lina&Linda. Det är aldrig för tidigt att passa på att komma och ta fina bilder av de små prinsarna och prinsessorna. Denna novembervecka har vår yngsta kund varit 12 dagar gammal. Kan ni fatta att de är så små och söta, helt galet!!! Vi hos Lina&Linda är verkligt lyckligt lottade som får träffa alla dessa små underverk redan under deras första veckor i livet. Veckans minsting, lille soltrålen Elvin fotades med både med mamma och pappa och skötte sig storstilat framför kameran (se mittersta bilden nedan). Att fotas utan blöja är väldigt mysigt och det är bra att man som förälder har med sig lite ombyten, både till stora och små…. Fina bilder blir det iallafall, trots en och annan olycka:)

Eftersom vi har finfin rabatt på Familjefoto nu fram till jul är det även många som väljer att fota hela gänget samlat hos oss. 24% rabatt på paketpriset för Familjefoto är ju inte helt fy skam, glöm inte att boka en tid snart om ni vill hinna få en tid innan tomten är här den 24e!

Babyfotografering med Nova
Babyfotografering Elvin och Johan
Familjefotografering