Idag har det varit fullt upp hos oss på Lina&Linda. Dagen startade med ett finbesök från London, Emma som gifter sig med sin pilot på Rockelstad slott i aug. Tärnan Hannah var också med som stilsupport och Emma blev jättefin trots att det bara en en test vi gör på konsultationen. Slutresultatet på bröllopsdagen kommer bli strålande! En lös vacker håruppsättning med romantiska inslag och en lätt men stilfull brudmakeup. En riktig sensommarbrud:)

Vi ser verkligen fram emot att få besöka Rockelstad slott igen, vi var där på ett bröllopsjobb förra våren. Ett mäktigt slott med tindrar och torn, drakar och många hemliga vinklar och vråer. Gav Emma dagens tips ta med myggspray till slottet! Sist vi var där blev vi sönderbitna, men tänk så vacker det va. Helt klart värt det!

Rockelstad slott

Vi har också hållit i en Sminkkurs under dagen för vår vinnare på Facebook, Hanna. En makeupkurs där vi gick igenom grunderna för att skapa en snygg och naturlig makeup med djup och det lilla extra. Hanna blev superfin och hon passade på vila upp sig själv lite då hon fick en barnfri stund. Vardagslyx är bra för alla, det tror jag helt klart. Alla brukar fråga mig om jag kan komma hem till dem på morgonen och fixa dem innan jobbet…. dagen var inget undantag:)

Och, som jag brukar säga, jag är inte omöjlig. Det är bara en kostnadsfråga…. ;) Tips för er alla som dock som vill vara snygga och pigga som en nyponros på morgonen är nog att boka in en egen Sminkkurs hos oss istället, lite priseffektivare:) och om inte så himla kul, perfekt att göra med kompisarna.

Återvändare

Gravidfotografering Rosita

Det är alltid lika härligt att få träffa kunder som återkommer till oss för de varit så nöja med vårt jobb. Verkligen superkul! Känns bra att man kan förgylla människors liv lite grann i den ibland grå vardagen. Dagens återvändare var Rosita som tidigare varit huvudperson hos oss på en Möhippa. Faktiskt för nästan exakt ett år sedan:)

Idag kom Rosita med sin man som hon gifte sig med i Värmland i september förra året. En till huvudperson som också var med idag var magen, en liten bebis som kommer till världen någon gång i just september:) Bra tajmat tycker vi. Gravidbilderna blev jättefina och vi hoppas att vi snart ses igen så vi får träffa den lilla, vem det nu blir…. Vi önska er all lycka till!

Gravidfotografering Rosita&Benjamin