Eftersom dagens farmor/mormor endast önskade sig ett fint foto på sig och alla barnbarnen i present på sin födelsedag, var det precis det hon fick:)

Birgitta klädd i en vacker vitt blus blev tillfixad av Lina med makeup och hårstyling. Eter detta dök de 6 barnbarnen upp, ateljén var full av liv och rörelse. Killar och tjejer i åldrar från 3 år och uppåt. Med andra ord fick minstigen Lilly bestämma när det var färdigfotat, inte alltid orken finns där i evigheter när man är liten…

Efter många skratt och ett och annat stoj fick vi till slut till den önskade familjebilden. Den fina bilden ser ni i detta inlägg, vilket fint minne för livet va? Farmor/mormor har äntligen fått sin önksepresent:)

Det blev faktiskt lite tyst i ateljén när gänget lämnade oss, det är inte varje dag vi har ett gäng på både syskon, kusiner och mormödrar i lokalen samtidigt. Vi önskar Birgitta en härlig och underbar 70-årig födelsedag! Hipp hipp hurra för farmor/mormor, inte ser hon ut att vara en dag över 50 väl? Hur tjusig som helst:)

Familjefotografering