Kanske fick ni vårt fina Nyhetsbrev i förra veckan?:) Detta är en nyhet hos Lina&Linda och vi hade tänkt att dett ska bli ett återkomma inslag hos oss. Ett fint tillfälle för nya och gamla kunder att få lite inspiration samt fina rabatter på utvalda fotopaket under året. Denna första gång körde vi på hela 50% rabatt på Barnfoto, dvs endast 495kr för ordinare pris 995kr. I måndags är dagen då priset gäller och vi får besök av en hel rad små guldklimpar under dagen. Kul, att så många nappade och passade på att få detta fina pris.

Är ni intresserade av att vara med och prenumerara på Nyhetsbrevet går det fint att maila oss på info@linacohlinda.com. Tänken är att man såklart ska kunna fixade detta själv snabbt sen på hemsidan. Men innan dess, maila oss så fixar vi det:)

Solen lyser också ute idag så vi håller tummarna att den efterlängtade våren är här snart…. Ingen mer snö om vi får välja…. Nu drar det ju ingång på allvar med Bröllopsjobb snart och då vill vi ha vackert väder ute, gärna ett gäng fina plusgrader också:)