Syskonfotografering

Det är inte bara små barn och babys vi fotar hos Lina&Linda när det gäller barnfotografering. Igår hade vi besök av syskonen Jarnvall, 3 härliga ungdomar med glimten i ögat. Tillsammans med mamma som support, besökte de oss i höstmörkret för att ta fina bilder att ge till pappa som födelsedagspresent. Vi
tog bilder både på barnen tillsammans samt jättefina porträttbilder på dem enskilt eftersom mamma önskade sig precis detta.

Storasyster fick både hår och makeup fixas innan fotografering av Lina och hon blev jättefin. Eftersom vi alltid använder oss av en lätt fotomakeup även på killar fick bröderna en snabb och enkel uppfräschning för att inte se bleka och glansiga ut bredvid syrran. Under åren har vi lärt oss att även männen såklart uppskattar att se fina och pigga ut på bild. Det är ju inte så himla kul att hamna i skymundan av den tillfixade tjejen bredvid:) Eftersom studioblixtarna även lätt plockar fram röda pigment i ansiktet är makeupen ett måste för att få fram de bästa bilderna. Vårt motto hos Lina&Linda är, att alla ska bli snygga på fotografierna, män som kvinnor:)

Syskonfotografering

Nu förtiden märks även detta på våra bröllopsjobb, där det blir vanligare och vanligare att brudgummen lägger till en brudgums styling till sitt bröllopspaket. Brudgums stylingen är verkligen perfekt för att dämpa mörka och trötta ringar under ögonen och typiska röda stressblemmor som dyker upp när man minst önskar det. Eftersom man är två i planeringen av ett bröllop är det inte bara bruden som kan behöva piffning på den stora dagen. Vi vet ju att det inte alls är ovanligt att man sover dåligt veckan innan bröllopet och kanske inte inte riktigt får den vila man bäst behöver.